Net in de week waarin we degenen gedenken die voor onze – en andermans – vrijheden gevallen zijn en degenen eren en bedanken die van 5 mei Bevrijdingsdag hebben gemaakt, proberen media de herinnering aan het zonder enige fundering opplakken van een etiket op een bepaalde bevolkingsgroep levend te houden door onder het motto ‘we hebben er niets van geleerd’ motorrijders weer uitgebreid te benoemen als motorbendes en criminele organisaties. Geloof me; veel van de gevallenen zouden zich omdraaien in hun graf als ze zouden zien wat we met hun felbevochten vrijheden aan het doen zijn. Veel van de bevrijders hadden in ’45 eieren voor hun geld gekozen, als ze de hedendaagse vertaling van deze ‘vrijheid’ toen hadden gekend. Ik ga niet de Holocaust bagatelliseren, geen afbreuk doen aan de herdenking van die andere 54 miljoen oorlogs-slachtoffers en ook al die anderen die vanaf ’45 het leven hebben gelaten en/of hebben gevochten voor ‘vrijheden’ in andere conflicten niet onteren: Integendeel ! Laten we echter wel eerlijk zijn; van DAT NOOIT MEER is niet écht veel terecht gekomen. Geld, macht en religie zijn nog altijd de bepalende factoren. Gelijkheid, rechtvaardigheid, sociaal en vooral respect zijn holle woorden, welke alleen nog worden gebruikt als ze het geld, macht en/of religie van dienst kunnen zijn !

De nazi’s voerden het dragen van de Jodenster in Polen in op 23 november 1939. Vanaf dat moment was je in Polen dus fout als je met deze colors op over straat ging. Maakte niet uit hoe goed je voor je gezin, je buren of de maatschappij was……je was Jood dus FOUT ! De Poolse Joden waren de eerste 1%’ers. Herr Himmler en Herr Heydrich maakten hier in september 1941 een regel van in het gehele Germaanse Rijk. Je mag het niet vergelijken. Het zou ook onvergelijkbaar moeten zijn…..maar toch is wat nu met motorrijders gebeurt niet heel veel anders. Okee, wij zijn waarschijnlijk wat weerbaarder en eens is ons geduld op en volgt er (hopelijk) actie.

Even terugschakelen naar de berichtgeving van de afgelopen week. Onze Duitse nationaal socialisten komen we straks echter wel weer tegen.

Ik noem maar een paar berichten, want ik heb écht dagelijks op tv en in de krant de woorden motorbendes, criminele motorrijders en outlaw bikers weer voorbij zien en horen komen. Motorrijders in groepen groter dan één zijn nu gewoon steevast een motorbende of een criminele organisatie. Wanneer stopt dit motortje pesten nu eens ? Het maakt ook niet meer uit of je met colors rijdt, bij een motortoerclub of een motorstichting rijdend voor goede doelen; je bent gewoon motortuig……je bent de Jood van de 21ste. eeuw !

 

In het Brabantse Hoogerheide had een trikerijder een slokkie teveel op en was met de hond aan de trike ‘gebonden’ richting huis gereden. Dagenlang is het bericht in de media opgedoken in allerlei verschrikkelijke varianten, maar vooral met heel vaak het woord ‘motorrijder’ en ‘dierenmishandeling’. Tuurlijk; dom en niet goed te praten, maar de berichtgeving analyserend wordt het niet duidelijk hoe hard de man reed en/of de hond daadwerkelijk gewond is geraakt (wat op zich zwaar k.. zou zijn). Het gaat mij erom dat als de man op een brommer, fiets of in een vierwielig motorvoertuig had gezeten de berichtgeving waarschijnlijk was gestopt bij een vierregelig item in het plaatselijke leugenaartje.

Een café in Gelderland dat vorig jaar gesloten werd omdat No Surrender het als clubhuis zou gebruiken blijft voorlopig gesloten, zo meldt De Gelderlander eerder deze week. Dat er feitelijk alleen sprake is geweest van een paar clubleden die hier op een warme dag een sappie zaten te drinken op het terras zal de media wel nooit halen. Gewoon nog even het bericht ‘herhalen’ en vooral nog even hameren op de woorden ‘motorrijders’ en ‘No Surrender’.

Hebben we uiteraard ook nog de aangevangen rechtszaak tegen Satudarah MC. De bewijslast is niet eens flinterdun, het is er zelfs gewoon helemaal niet. Dat wordt dus weer een hoop belastingeuro’s in een bodemloze put gooien. Jaja, jij betaalt voor deze onzin ! Succes hoef ik Satudarah niet eens te wensen, want als het OM zich houdt aan de bekende wetboeken en de grondwet hebben ze niets te vrezen………

Het meest schrikbarende anti-motor bericht kwam deze week toch uit onze hoofdstad. Daar maakten commandant Leen Schaap van de plaatselijke brandweer en voorzitter van de Veiligheidsregio Bas Eenhoorn bekend dat ze leden van motorbendes willen weren uit het korps. Lees het tenenkrommende artikel uit het Parool er zelf nog maar eens zelf op na: https://www.parool.nl/amsterdam/brandweer-wil-leden-van-motorbendes-weren~a4597434/

Het korps telt zeker één lid van de Hells Angels en één van Satudarah. Als alle eerder verspreide onzin zou kloppen, hadden deze twee elkaar dus al middels brandslangverwurging om het leven proberen te brengen. In ieder geval komen we zo weer terug in het Groot Germaanse rijk, want in de aanloop daarnaartoe voerden onze Oosterburen in 1933 middels het Berufsbeamtengesetz de zgn. Beroepsverboden in en werden politieke tegenstanders (en Joden) uitgesloten van bepaalde beroepen. Het resulteerde in het aan de macht komen van AH en consorten. Er is zo’n mooi spreekwoord met het woord ‘ezel’ er in.  Ja, ik probeer het maar een beetje humoristisch te pareren, maar het is natuurlijk bij de wilde spinnen af !! Ik kan daar zelf wel weer een heel epistel op los laten en ga dan ongetwijfeld weer in herhaling vallen, want ik heb dit al meermaals in eerdere artikelen ‘objectief’ beredeneerd. Nee laat ik nu eens gewoon een mooie reactie op dit bericht plaatsen, welke ik op facebook tegenkwam. Misschien onderhevig aan wat nuance op een paar punten, maar toch aardig de spijker op de kop !

De reactie stond overigens onder weer zo’n fraaie melding van Dutchbikers https://dutchbikers.wordpress.com/ !!

Eric Kusters reageerde als volgt: Wanneer je lid bent van een club, welke dan ook, en bereid bent je leven te riskeren voor iemand die je niet eens kent – dat is wat je van een brandweerman mag verwachten – wordt je dus de deur gewezen. Mijn dochter krijgt weerbaarheidstraining van een man die lid was van zo’n club. Ze is helemaal gek op ‘m. Even voor de goede orde; ze is 10 en daar hoef je dus verder niets geks achter te zoeken. Dit geldt ook voor de andere kinderen die er gaan trainen.    Ik vertrouw mijn aller dierbaarste dat ik in mijn leven heb aan zo’n ‘crimineel’ toe. En dat doe ik met een gerust hart. Ik ben hem dankbaar voor wat hij mijn dochter leert. Zodat ze zich, wanneer dat ooit nodig mocht zijn, kan weren tegen de echte klootzakken in deze verpeste samenleving. Ik zal bepaalde bevolkingsgroepen niet over een kam scheren maar we weten allemaal over welke klootzakken het hier gaat. Het soort klootzakken die telkens weer de hand boven het hoofd wordt gehouden en die je op een beschuldiging wegens discriminatie komt te staan als je hardop zegt wat we allemaal zien en denken. Bepaalde groepen mogen zich hier schuldig maken, zelfs publiekelijk, aan aanranding, geweld, roof, misbruik, dealen, noem het maar op. Er is altijd wel zo’n softe lulhannes, politiek correcte stront-wie-heeft-je-gescheten of slachtoffer-actrice met hersenverweking die het voor dit rapaille en crapuul opneemt.

Dus… wanneer een brandweerman lid is van welke club dan ook, van welke kleur dan ook, uit welk land dan ook, welke komaf dan ook… verdient die persoon heel veel respect. Deze mannen doen en zien dingen, daar wil de gemiddelde brave burger niet eens weet van hebben. Misschien denk je daar eens over na wanneer je zo iemand hard nodig hebt.

Hoop maar dat dat nooit nodig zal zijn. Fatsoensrakkers en overheden… G*F*Y*S

Niets aan toe te voegen eigenlijk…………..vooruit nog één nabrander dan: Het uitsluiten van mensen op basis van uiterlijk, kleding en/of het door hen gebruikte vervoermiddel is 100% in strijd met onze Grondwet en de universeel afgesproken mensenrechten. Het is in strijd met alles wat wij als democratische rechtstaat met elkaar hebben afgesproken en in prachtige wetboeken hebben opgeschreven. Het met voeten treden van deze ‘rechten’ is de basis van fascisme !!

ZOOT

——————————————————————————————————————————————————————

LET OP: Op de website gebruikt fotomateriaal is meestal afkomstig uit Smokey’s eigen archief. Bij gebruik van facebookafbeeldingen / foto’s doet Smokey zijn uiterste best om te achterhalen of het afbeeldingen betreft waarop auteursrecht rust. Indien niet te achterhalen plaats Smokey – indien nuttig voor het artikel – onder voorbehoud en waar mogelijk met vermelding van een eventueel achterhaalde bron. Foto’s waarop DUIDELIJK auteursrecht rust plaatst Smokey alleen in overleg en / of na betaling aan de betreffende rechthebbende. Bij geen akkoord van vastgestelde rechthebbende wordt betreffende foto direct verwijderd.