Chocoladekoekje….of gewoon Negerzoen ?

Wat een verschrikkelijk dom kloteland zijn we toch geworden. Complete idioterie beheerst het nieuws en het leven. Negerzoenen mogen geen negerzoenen meer heten, maar Jodenkoeken nog wel Jodenkoeken. Blanke vla is uit den boze en zelfs een witte Kerst doet al menige wenkbrauw fronsen. Zwarte Piet is tegenwoordig de inzet van zich zelfs op de rijkswegen afspelende nieuwe Kruistochten, inplaats van gewoon een vertrouwd gezicht bij een al eeuwenoud kinderfeest, waar werkelijk geen enkele discriminerende intentie aan verbonden zit. Je mag niet meer als kind cowboytje en indiaantje spelen, geen ridderspel is meer mogelijk, zonder een ongezouten tegengeluid van een-of-andere narcistische mafkees. Gender-neutrale kinderkleding bij de HEMA, gender-neutrale toiletten, gender-neutrale opvoeding, kolere….doe normaal zeg. Het verleden lijkt ineens het heden en de toekomst te overheersen. Omdat we ooit actief zijn geweest in de slavenhandel – iets wat nog ouder is dan de Romeinen – moet deze generatie daar nu verantwoording voor afleggen. Welke idioot verzint zo iets. Nee, slavenhandel en slavernij is niet goed te praten maar geloof me; ik heb er niet aan meegewerkt, mijn vader niet en zelfs mijn overgrootvader niet. Waarom moet ik daar dan verantwoording voor afleggen ? Sterker nog, de meeste hedendaagse ‘mensenhandelaren’ zijn wat donkerder getint. Natuurlijk waren onze zeehelden geen lieverdjes. Is er nu echt iemand die denkt dat ze alleen tegen een redelijke vergoeding wat specerijen uit de uithoeken van de wereld importeerden ? De Mao Zedonglaan en de Stalinstraat lijken echter geen probleem. Ach, die hebben samen ook maar bijna 100 miljoen dodelijke slachtoffers achter hun naam staan. Ja dat waren pas ‘voorbeeldburgers’ !

 Moet kunnen

Het is allemaal zo verschrikkelijk selectief wijzen naar autochtone ‘witte’ burgers. Wat te denken van al die idiote themafeesten om te bewijzen dat je anders bent dan anderen, maar dan wel gaan schreeuwen als anderen je ook anders gaan behandelen. Criminelen mag je alleen nog crimineel noemen als ze blank (sorry, extreem licht getint) en arbeider zijn. Dat ruim 85% van de populatie in de penitentiaire inrichtingen bestaat uit buitenlanders, of medelanders met twee paspoorten, mag absoluut niet worden uitgesproken. Wie echter wekelijks naar Opsporing Verzocht kijkt op de publieke zender weet genoeg ! Benoem je het toch, vergeet dit dan niet te omlijsten met allerlei drogredenen waarom deze mensen op het verkeerde pad zijn geraakt. 

 Streepje voor….????   

Heb ik de motorrijders al genoemd ? Nee, nou vooruit daar komen ze dan nog een keer voorbij met hun levensgevaarlijke leren hesjes aan. Die hesjes lijken bepalend genoeg om je tot staatsvijand ‘numero uno’ te benoemen. Niets makkelijker dan een vijand die duidelijk herkenbaar op straat aanwezig is toch ?? Vrouwen – toch een behoorlijke grote groep van onze wereldbevolking – die eeuwen hebben gevochten voor gelijke rechten, worden ineens weer neergezet als achterlijke minderheid. Dansmariekes horen er niet meer bij in deze tijd. Niemand vraagt echter aan de dansmariekes wat ze daar zelf van vinden. Pitspoezen en ronde-missen mogen niet meer in beeld en fluiten naar een vrouw wordt binnenkort zelfs strafbaar. Gesluierd rondlopen omdat dat MOET van je man en je geloof is gelukkig nog wel toegestaan. Niks vreemds aan toch ?

 Normaal of toch niet ??

Mafkezen bepalen als ‘wereldleiders’ wat er op onze in steeds slechtere staat verkerende aardbol gebeurt. Kim-Jong-Un, Salam bin Abdoel Aziz, Trump, Poetin, Erdogan, Xi Jinping…..ik noem er maar een paar. Allemachtig, wie had ooit gedacht dat we de bondskanselier van fucking Duitsland notabene eigenlijk als meest stabiele regeringsleider zouden benoemen. Opmerkelijk ! Één Europa…..één grote corrupte massa graaiambtenaren ! Het kost miljarden per jaar en het pluche blijft ook na de respectievelijke loopbanen aan hun al veel te verwende konten kleven, terwijl Jan de arbeider smekend op z’n knieën moet om het laatste restje van zijn zuurverdiende en zelf gespaarde pensioen nog te krijgen. Politici zijn allang geen voorbeeldfiguren meer, maar liegen er – elkaar van alles en nog wat beschuldigend – flink op los. Maakt echt niet meer uit op wie je stemt; we zijn verworden tot stem- en klapvee en laten het gelaten over ons heen komen. Protesteren, opstand, anarchie, rebellie……daar hebben we geen tijd meer voor, geen zin meer in. ‘Samen’ bestaat alleen nog op facebook en WhatsApp e.d. ! ‘Samen’ is sowieso gevaarlijk, want stel dat je elkaar per ongeluk aanraakt.

 De Grauwe Eeuw, links & rechts !

#MeToo is overal. Een verkeerde blik, de verkeerde woorden, een suggestief uit te leggen gebaar, de vinger nét op de verkeerde zere plek en het is gedaan met je loopbaan, relatie of leven. Tering jongens, doe eens normaal. Ik durf de gordijnen al niet meer open te doen…..stel dat de overbuurvrouw dat verkeerd uitlegt. Ik kan me niet herinneren in mijn jeugd te zijn verkracht of mishandeld. Ben ik wel normaal ?? Ja, ik heb zes jaar op een Rooms-Katholieke jongensschool gezeten, waar broeders in van die ouderwetse pijen volgens mij alleen de catechismus er bij me in pompten. Op de middelbare school was de gymleraar achteraf gezien wel érg vaak in de doucheruimtes aanwezig…….wat heb ik verdrongen ?? Begrijp me goed; supertriest om op deze wijze slachtoffer te worden, maar het lijkt onderhand wel of je er niet meer bij hoort als je geen jeugdtrauma hebt om op terug te vallen. Ik kreeg van mijn ouders nog weleens iets dat nu niet meer zo maar wordt gegeven. Gewoon ’n flinke schop onder m’n reet, of een gigantische draai om de oren als ik wat verkeerd deed. Ben er geen slechter mens van geworden, integendeel. Doe het nu niet meer, want je staat gewoon voor de rechter en een verplicht opgelegd falend hulpverleningscircuit is je voorland.

In 1945 vocht mijn vader met de 134th. Infantry in de Ardennen, bij de brug van Remagen en verder het krimpende 3e-Rijk in. In zijn beleving vocht hij voor vrijheid. Veel te vroeg kreeg kanker hem te pakken en heeft hij maar een kleine dertig jaar van deze vrijheid meegemaakt. Gelukkig net de dertig mooiste jaren van deze felbevochten vrede. Als we hem hadden begraven inplaats van gecremeerd, zou hij zich nu omdraaien in zijn graf als hij zou zien wat er van dit land is geworden en hoe wij met de verkregen welvaart omgaan. Had hij dit in 1945 geweten, dan had hij Remagen lekker links laten liggen en was op huis aangegaan.

Het wordt weer hoog tijd voor politici met ballen, voor wereldleiders die gewoon zeggen waar het op staat. Hoog tijd om onzinpredikers als Sylvana Simons, actiegroep De Grauwe Eeuw, Jerry Afriyie en kompanen te gaan negeren en ze te laten voor wat ze zijn; een absolute minderheid van aandachtzoekende azijnzeikers. Een goede tip dan nog voor deze minderheid: HUMOR !

—————————————————————————————————————————————————————–

LET OP: Op de website gebruikt fotomateriaal is meestal afkomstig uit Smokey’s eigen archief. Bij gebruik van facebookafbeeldingen / foto’s doet Smokey zijn uiterste best om te achterhalen of het afbeeldingen betreft waarop auteursrecht rust. Indien niet te achterhalen plaats Smokey – indien nuttig voor het artikel – onder voorbehoud en waar mogelijk met vermelding van een eventueel achterhaalde bron. Foto’s waarop DUIDELIJK auteursrecht rust plaatst Smokey alleen in overleg en / of na betaling aan de betreffende rechthebbende. Bij geen akkoord van vastgestelde rechthebbende wordt betreffende foto direct verwijderd.