Vanaf 2010 – en dat is dus al verrekte (te) lang bepalen de liberalen wat er in ons landje gebeurt. Prachtig toch, want liberalen streven naar een samenleving waarin burgers grote vrijheden genieten, zoals de burgerrechten die het individu beschermen en de macht van de staat en de kerk beperken.

Helaas pindakaas, want Nederlands liberalisme blijkt te bestaan uit machtsmisbruik, dwingende maatregelen, vrijheidsbeperking en aan het handje lopen van de nog grotere machthebber Europa. Bovendien proberen ‘onze liberalen’ in die Europese machtsschool dan ook nog eens het beste en braafste jongetje van de klas te zijn. Op werkelijk alle fronten houden ‘onze liberalen’ (inmiddels al langdurig demissionair) de touwtjes strak in handen en is onderhand nergens meer sprake van grote vrijheden, het individu beschermen, of bescherming van de burgerrechten. De liberaal plukt ons kaal ! Niet alleen financieel, maar dus ook in je vrijheid van bewegen en meningsuiting. Bijna twaalf jaar duurt deze ellende al en helaas; het einde is nog niet in zicht.

Nu corona zich lijkt te stabiliseren en ook de laatste compleet idiote maatregelen hopelijk op korte termijn verdwijnen (wie hebben er ook alweer miljoenen verdient aan al die vaccins, mondkapjes, sneltesten en desinfecterende gels ?) lijken QR-codes en nog meer vrijheid beperkende controle de uitkomst  van anderhalf jaar ‘coronacrisis’. Het klimaat is plotseling weer ‘hot’ ! Europa, hun bloedeigen klimaatpaus Franske Timmermans en als braafste jongetje van de klas ‘onze liberalen’ en de rest van de Haagse milieu maffia, hebben voor ons dus pisdure maatregelen in petto. Maatregelen die véél vriendjes rijker gaan maken. Maatregelen die de ‘gewone burgers’ nog armer en afhankelijker van de staat gaan maken. Maatregelen die – kan het nog erger – ook nog eens in het tegenovergestelde van het beoogde  – gaan resulteren.

Even tussendoor; over klimaatpaus en namaak-socialist Frans Timmermans schreef ik een paar maanden geleden al het volgende:

Ja hoor, daar is ie weer; Franske Timmermans. Onze bloedeigen klimaatpaus ! Geboren in dat mooie Maastricht op 6 mei 1961. Precies 41 jaar voordat in Hilversum een échte wereldverbeteraar door een absolute ‘nobody’ het leven werd ontnomen. Frans Timmermans; lange tijd Heerlenaar en een salonsocialist ‘pur sang’. Nee, geen domme jongen die Limburgse Frans. Beslist slimmer dan een gemiddelde Frans. Jammer alleen dat Frans zijn intellect alleen gebruikt voor eigen financiële ontwikkeling. ‘Ik ben trots om voor de PvdA de strijd te mogen leiden voor een Europa waar mensen zich thuis voelen en waar ze weer trots op zijn’, orakelde hij ooit. Die socialistische gedachte heeft Frans echter al lang achter zich gelaten. Frans vangt dik 300.000 euro per jaar om de Europese agenda van Frau Ursula (von der Leyen) en de klimaatmaffia door onze strot te duwen. Alleen van de representatiekosten die hij aanvullend maandelijks ontvangt kan hij al meer doen dan een alleenstaande AOW’er.

Achter de aimabele uitstraling van Frans (écht zo’n lieve oom, die je voor het eerst meeneemt naar het voetbalstadion) gaat helaas een betweterig en belerend innerlijk schuil.

Terwijl Frans te pas en te onpas gratis aanschuift bij overdadige bacchanalen en zich verplaatst met een privéchauffeur, of in een milieuvervuilende(privé)-jet, probeert hij de rest van de wereld duidelijk te maken dat het écht allemaal wat minder moet. Laat dat maar aan Frans over, want Frans spreekt acht talen en in die acht talen ‘pleurt’ Frans het liefst heel Europa – m.u.v. zijn eigen tuin – vol met windmolens, zonnepanelen en oplaadpalen. Uiteraard levert Frans daar zelf niets voor in, want Frans vindt zichzelf onderhand heel belangrijk.

Een echte wereldverbeteraar die Frans, vooral van zijn eigen wereld.

Wees geen Frans !!! Wees geen ‘asshole, Arschloch, connard, røvhul, stronzo, estúpido, mudak…..of zoals ze in Heerlen zeggen: Vótloak !

Het klimaat dus en bovenbeschreven Franske heeft daar prachtige plannen voor op zijn Ego-Europese plank liggen, die ons demissionaire kabinet maar al te graag na-papepaait. Een onderzoek van de – in ieder geval tot vandaag – zeer gerespecteerde Universiteit van Kiel (hoofdonderzoeker Christian Henning) haalt de klimaatplannen van Franske voor de landbouw snoeihard onderuit. Het onderzoek – c.q. de door genoemde universiteit uitgebrachte ‘Farm to Fork rapportage’ – resulteert in de vaststelling dat we allemaal veel meer betalen gaan voor vlees, zuivel,  groente en fruit. De boskap neemt alleen maar toe en wereldwijde ondervoeding zal alleen maar stijgen. Bovendien heeft het ‘Frans-plan’ bijna geen effect op de uitstoot van broeikasgassen. ‘Niet effectief inzake klimaatverandering’, is de keiharde conclusie en dus zitten het Europa van Frans en de liberalen in Den Haag helemaal op het verkeerde spoor als ze hier al zo’n 7 miljard van ons belastinggeld aan willen uitgeven.

Denk niet dat het onderzoek van de Universiteit van Kiel veel aandacht gaat krijgen. In de kranten en op het net zal het niet prominent worden aangehaald en Christian Henning wordt komende weken niet de meest gevraagde gast in onze vaderlandse – en Europese – talkshows. Laten we de waarheid vooral zo snel mogelijk weer onder het kussen leggen en verder dromen over een liberaal Nederland met veel vrijheid, gelijkheid en burgerrechten. Welterusten en Gute Nacht Freunden !

ZOOT