Diensten

Wat biedt Smokey’s Disciple

Smokey’s Disciple biedt een scala aan diensten. Zo levert SD maatwerk in schrijfwerk. Hoewel een voorkeur voor motorjournalistiek duidelijk is, maakt SD ook teksten voor bedrijven, persberichten voor gemeenten, copywrite voor producten en kaartteksten voor wenskaarten. Hulp bij organiseren, het aanleveren van de juiste papierwinkel…..alles is mogelijk. Adviezen voor routes, verblijven, tips noem maar op, bij SD zit je op de juiste plaats. Zelfs gewoon een misdaadroman lezen via je mail is mogelijk. Maandelijks schrijft SD een nieuw hoofdstuk in een pakkende krimi. Voor dat laatste moet dan wel genoeg belangstelling zijn.

Schrijven is de basis van Smokey’s Disciple. Schrijven voor grote bekende bladen als Bigtwin en Motor en plaatselijke weekbladen. Verder voor evenementenorganisaties en grotere (merken) motorclubbladen en goede doelen motorstichtingen, zoals Intruder Magazine en het KTMCO-magazine.
Schroom dus niet als je zelf het artikel wél in je hoofd hebt, maar het gewoon niet op papier weet te krijgen. SD maakt er een mooi – en bij jou passend – verhaal van. Groot, of klein…..SD zorgt ervoor dat jouw artikel er mág zijn !
Niet uit het hart, maar uit de hersens van Smokey’s Disciple is de hulp bij organiseren van een evenement en het beslechten van de daarbij horende – vaak giga grote – papierberg afkomstig. Laat je niet klein krijgen door ambtenaren, die persé nog een formuliertje, of weer een herschreven plan van je verlangen.
SD zit voor je klaar, gewapend met een eigen berg papieren, ideeën en plannen. Laat je dus niet wegblazen bij een gemeentelijke balie, maar neem contact op met SD en dan weer met een brede glimlach naar de balie terug !
Maar er is meer. Niet alleen schrijft Smokey’s Disciple ook nog columns en korte teksten, ook is er een échte SD-krimi te bestellen. In maandelijkse hoofdstukken weliswaar, maar dat verhoogt de spanning alleen maar. Wel is hier een minimale deelname van 50 gesteld, om het economisch verantwoord te houden.
Voor de krimi put SD uit eigen ervaring. Elk hoofdstuk bestaat uit ongeveer 10 A4’tjes geschreven in lettertype Calibri 11. Abonneer je dus snel op je eigen maandelijkse stukje SD-spanning…….met natuurlijk een ‘motortintje’ !
Wat schrijft Smokey’s Disciple nu precies ? Hier komt het rijtje nog maar eens: Reisverhalen, evenementenbeschrijvingen, dag routes, beoordelingen van campings, hotels en andere verblijven, columns (hard en zacht), kaartteksten, copywrite, persberichten, programmabladen, web nieuws en krimi’s.
Staat net jouw wens hier niet bij. Gewoon contact opnemen, want SD probeert alles en is iets heel nieuw dan is ‘no cure no pay’ vanzelfsprekend het uitgangspunt. Niet geschreven, niet geleverd, niet tevreden, dan ook niet betalen !
Organiseren is meer dan iets op volgorde leggen, of er verband in aanbrengen. Organiseren is ook alles kloppend maken en zorgen dat het voor iedereen duidelijk en inzichtelijk is. Laat dat maar aan Smokey’s Disciple over. Organiseren is ook letten op details, maar vooral ook letten op wat er net naast je ‘organisatie’ gebeurt.
SD levert voorbeelddraaiboekjes. Kijk gerust eens op de prijslijst, voor weinig geld veel plezier en vaak voorkom je alleen door even in het voorbeeldje te kijken als veel ‘organisatie-ongenoegen’ en heb je al antwoorden op vragen, welke je eigenlijk nog niet eens verzonnen had.
Smokey’s Disciple somt even op. Gedacht aan (bijvoorbeeld); evenementenvergunning, art. 35 ontheffing Drank- en Horecawet, brandweervoorschriften, regels en adviezen GHOR, calamiteitenplan, verkeersplan, ontruimingsplan, beveiligingsplan, plan beheer geluid, plattegronden, 18- controle, route-tekeningen……….??????
Het is zelfs bij lange nog niet alles. De hedendaagse papiermolen moet draaiend blijven, elk spijkertje moet op papier staan. Niet voor niets haken veel organisaties in een vroegtijdig stadium af. Gelukkig helpt SD !
Er is ook échte Smokey’s Disciple merchandise. Kijk maar eens in de webshop. Leuke items, waar je mee voor de dag kan komen. Ook houdt SD redelijk zorgvuldig een kalender / agenda bij van de betere bikers-events. Vraag er gerust om, het kost je niets. SD is er voor de biker en door de biker. Is er iets dat je ook nog graag op deze website zou zien, schroom niet en laat het SD weten !
Smokey’s Disciple is powered bij BIGTWIN, het grootste maandelijkse bikermagazine in de Benelux, Jumping at Sea, springen tot ver boven de duinen en Mole on the Road.

Prijslijst, vragen, abonneren op krimi